Wat we doen

Het hele jaar kunt u de Aquila huren voor verschillende doeleinden. Hieronder kunt u vinden wat we zoal doen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, per e-mail of telefoon


 

 

Wrakduiken op de Noordzee

Het hele jaar is het mogelijk om de Aquila te charteren als je wilt gaan wrakduiken op de Noordzee. Voor meer informatie klik hier.


Sportvissen

Wil je een keer gaan vissen? Het hele jaar is het mogelijk om met de Aquila vistrips te gaan maken met een groep van maximaal 12 personen. Voor meer informatie klik hier.

 


Asverstroooien

Het is mogelijk om met de Aquila as uit te strooien op zee. Klik hier voor meer informatie. Heeft speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen we samen met u kijken naar de mogelijkheden. Voor meer informatie klik hier.


Chartervaart

Wilt u de Aquila een keer huren voor bijvoorbeeld een rondvaart met familie, vrienden of collega's? De Aquila huren tijdens een evenement? Of bijvoorbeeld een dagtocht maken naar het windenergiegebied Zuid Holland Zuid? Klik hier voor meer informatie. Heeft u vragen of speciale wensen? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden