Wrakduiken

De Noordzee biedt een scala aan wrakken en onderwater leven. De Aquila kan worden gecharterd door een groep duikers om een duiktrip te gaan maken op de Noordzee. Gedurende het gehele jaar is duiken op de Noordzee mogelijk, als het weer het toe laat. Tijdens de duiktrip zijn ervaren wrakduikers, en NOB/SSI instructeurs aanwezig die je desgevraagd advies kunnen geven. Voor de afvaart dienen de persluchtflessen te worden geborgen aan de railing om de veiligheid te waarborgen.
Een eenvoudige lunch is bij de prijs inbegrepen, evenals koffie- en/of thee gedurende de hele ochtend. Gedurende de dag kan er buiten de lunch, tegen betaling  consumpties worden besteld. Wanneer u dit wenst is het fijn als u dit van te voren aangeeft bij uw boeking.
We beschikken over 12 flessen van 15 liter met 32%Nitrox. Wil je een fles huren, laat het ons dan tijdig weten dan zorgen we dat de fles gevuld is. Het is verstandig om ervaring met stromingsduiken te hebben wanneer je gaat wrakduiken op de Noordzee. Het is het mogelijk om via ons een wrakduik-specialty te volgen. Voor informatie en vragen, neem gerust contact met ons op.