Welkom op de website van Aquila Charter 

Wilt u graag eens met een aantal vrienden vissen, of een keer een wrakduik maken? In 1999 zijn we begonnen met Aquila Charter en verhuren we ons schip voor verschillende doeleinden, zoals vissen, wrakduiken, chartervaarten en asverstrooien. Wanneer het weer het toelaat vaart de Aquila uit, vanuit haar thuishaven Scheveningen, om trips op de Noordzee te gaan maken met maximaal 12 personen.  De Aquila voldoet aan de wettelijke veiligheidseisen en is van alle gemakken voorzien. Om u een beeld te geven van de Aquila klik dat op de link HET SCHIP.
Heeft u nog vragen of bepaalde wensen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, per e-mail op per telefoon. Als u een keer langs wilt komen dan bent u van harte welkom. Laat u het ons dan wel van te voren even weten?  U kunt u ons vinden in de Tweede Haven in Scheveningen. Voor de locatie en route klik dan hier.

 


Agenda 2024

Wil je de Aquila boeken voor een activiteit? Klik dan even op de link agenda 2024  op te zien wanneer de Aquila nog beschikbaar is. Wil je een boeking doen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, e-mail of per telefoon.

klik hier voor de Agenda 2024

Het schip

Om een beeld te krijgen van het schip klik dan op de link hieronder. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

klik hier voor meer informatie

Wat we doen

De Aquila kan het hele jaar gecharterd worden voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld om te gaan duiken, of gezellig een dagje te vissen met vrienden of uw collega’s. Via de onderstaande link vind u meer informatie over wat we zoal doen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

klik hier voor meer informatie

Contact

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan per e-mail, het contactformulier of per telefoon. Volg onderstaande link naar de contactgegevens en de locatie en route.

klik hier contactinformatie