Winterduiken

 
 

                                Start
Het Schip
Wrakduiken
Sportvissen
Asverstrooiing
Chartervaart
Offshore
Cursussen
Prijzen
Agenda
Links
Contact
Contact Formulier

 

 

 

 

 

 

 We gaan in de winter gewoon door met het maken van wrakduiken op de Noordzee. Het zicht kan dan soms adembenemend goed zijn en daar willen we natuurlijk gebruik van maken. Maar veiligheid staat boven alles en daarom kunnen we alleen duiken plannen wanneer de kentering ruim voor zonsondergang valt. Dit houd dus in, dat in de periode van november 2023 tot en met maart 2023 maar één duik per dag gemaakt kan worden. Binnenkort gaan we datums plannen en zullen we deze op de agenda vermelden. Wilt u al eerder een datum boeken of een andere dag dan in de agenda staat vermeld? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen kijken wat er mogelijk is.

Het is verstandig dat je duikt in een droogpak. De onderkleding kan je dan comfortabel aantrekken in een van de centraal verwarmde ruimtes aan boord. Dus koukleumen bij het omkleden is er niet bij. Maar wat is een winterduik zonder een kop snert? Niets eigenlijk en daarom serveren we na de duik een kom super-erwtensoep. Samen met koffie en thee is dit bij de prijs inbegrepen.

Instructeurs opgelet!

Deze winterduiken zijn bij uitstek geschikt voor 2* instructeurs die in het bezit zijn van de module wrakduiken. Om deze module zelf te mogen geven moeten zij “meelopen” met een ervaren instructeur wrakduiken. Per wrakduik kunnen wij er voor zorgen dat er 4 deelnemers betrokken kunnen zijn bij de organisatie van een wrakduik. Wanneer je dit wil geef dit dan door bij je boeking dan maken wij de verdere afspraken met een van onze 2* IT die deze verklaring mogen afgeven.