Welkom bij Aquila Charter

                                Start
Het Schip
Wrakduiken
Sportvissen
Asverstrooiing
Chartervaart
Offshore
Cursussen
Prijzen
Agenda
Links
Contact
Contact Formulier

 

 

 

 

 

 

 

 


De Aquila vaart uit om met een groep van maximaal 12 personen te gaan sportvissen. Zo rond een uur of 8 vaart de Aquila richting zee, naar een geschikte plek om te gaan vissen. Vlak voor aankomst, kunt u uw hengels gereed gaan maken voor de vangst. U kunt voor de vaardag bij ons aas bestellen, dit is tegen dagprijs. Geef dit wel bij uw boeking aan. Op een geschikte visplaats gaat het schip voor anker, en kan er begonnen worden met het uitgooien van de hengels.
Als u zelf niet over hengels beschikt, zijn er hier aan boord voldoende hengels beschikbaar.

Vissen op zee maakt hongerig. Tegen een uur of twaalf zal de lunch worden verzorgd. Bij wat minder weer kan er binnen worden gegeten. Bij goed weer kan er op het bovendek worden geluncht. Tevens kan in overleg, bij een rustige zee, de frituur worden aangezet. Gedurende de lunch varen we verder naar een geschikt wrak, om na de lunch te gaan wrakvissen. Zo rond vier uur zijn we weer terug in de haven van Scheveningen. Maar voordat we terug zijn kunnen we nog eventueel op makreel vissen.

Bent u geen echte sportvisser? Maar lijkt het u wel leuk om het een keer te ervaren? Dan bieden wij u de mogelijk om dit te doen onder begeleiding van onze eigen ervaren sportvissers. Die maken dan uw hengel gereed en leren u de fijne kneepjes van het Noordzee sportvissen.
Zeer leuk om te doen met een groep vrienden of als bedrijfsuitje.