Welkom bij Aquila Charter

                                Start
Het Schip
Wrakduiken
Sportvissen
Asverstrooiing
Chartervaart
Offshore
Cursussen
Prijzen
Agenda
Links
Contact
Contact Formulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u een keer ankervissen of bijvoorbeeld wrakvissen?De Aquila vaart het hele jaar uit om met een groep van maximaal 12 personen te gaan sportvissen. In de zomermaanden van mei tot eind september kunt u ook makreelvissen.

Zo rond een uur of 8 vaart de Aquila richting zee, naar een geschikte plek om te gaan vissen. Vlak voor aankomst, kunt u uw hengels gereed gaan maken voor de vangst. U kunt voor de vaardag bij ons aas bestellen, dit is tegen dagprijs. Geef dit wel aan bij uw boeking. Op een geschikte visplaats gaat het schip voor anker, en kan er begonnen worden met het uitgooien van de hengels.

Als u zelf niet over hengels beschikt, zijn eraan boord voldoende hengels beschikbaar. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Tegen een uur of twaalf zal de lunch worden verzorgd. Gedurende de lunch varen we verder naar een geschikt wrak, om na de lunch te gaan wrakvissen. Zo rond vier uur zijn we weer terug in de haven van Scheveningen. Wilt u bijvoorbeeld een dag alleen wrak- of ankervissen, dat kan natuurlijken ook. Voor meer informatie en prijzen, neem gerust contact met ons op.

Bent u geen echte sportvisser? Maar lijkt het u wel leuk om het een keer te ervaren? Dan bieden wij u de mogelijk om dit te doen onder begeleiding van onze eigen ervaren sportvissers. Die maken dan uw hengel gereed en leren u de fijne kneepjes van het Noordzee sportvissen. Zeer leuk om te doen met een groep vrienden of als bedrijfsuitje.