Welkom bij Aquila Charter

                                Start
Het Schip
Wrakduiken
Sportvissen
Asverstrooiing
Chartervaart
Offshore
Cursussen
Prijzen
Agenda
Links
Contact
Contact Formulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

De Aquila is een verbouwde kotter van 22 meter lang en 5,90 meter breed.

Het schip vaart volledig onder de Nederlandse, Inspectie Leefomgeving en Transport, voorheen de Scheepvaart Inspectie. De Aquila heeft alle certificaten  om met twaalf gasten uit te varen.

Het schip beschikt over een ruim gastenverblijf. Dit is de centrale ruimte van het schip waar ruim 12 personen kunnen vertoeven.Deze ruimte is o.a. ingericht met drie ruime banken, stoelen, tafels een bar en tv.

Naast het gasten verblijf is hier ook een ruim volledig ingerichte kombuis. Daarnaast is er een toilet en twee hutten, de bemanning- en kapiteins hut met douchegelegenheid..

Benedendeks zijn er  vier hutten waar in totaal maximaal 12 personen kunnen slapen.

Het stuurhuis is in overleg toegankelijk voor de gasten. Je kan hier meekijken tijdens het varen en vragen stellen aan de schipper of bemanning. Vanuit het stuurhuis wordt op het schip alles geregeld en in de gaten gehouden d.m.v. camera's. Bij slecht weer is dit ook de toegang tot het bovendek.

Het ruime  bovendek biedt ruime mogelijkheden. Hier is bijvoorbeeld voldoende ruimte om met zín allen buiten te eten, wanneer het weer het toelaat.

 


Klik hier voor meer informatie over de Geschiedenis van de Aquila.

Klik hier voor de gegevens van de  Aquila.

 

.

Aquila voor anker