Het schip

Start
Het Schip
Wrakduiken
Sportvissen
Asverstrooiing
Chartervaart
Offshore
Cursussen
Prijzen
Agenda
Links
Contact
Contact Formulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Aquila is een omgebouwde kotter van 22 meter lang en 5,90 meter breed.
Het schip vaart volledig onder de L.T.I., de voormalige Nederlandse Scheepvaart Inspectie. De Aquila beschikt over alle certificaten om met twaalf gasten uit te varen.
Middendeks is een ruim gastenverblijf. Het gastenverblijf is de centrale ruimte van het schip waar makkelijk met twaalf personen gegeten kan worden. Deze ruimte is ingericht met drie ruime banken, stoelen, bar en televisie. Bij minder weer worden hier tevens de briefings gegeven voordat het schip gaat varen.
Middendeks is tevens de kombuis, het toilet, de bemanningshut, de kapiteinshut en de toegang naar de hutten (benedendeks) en het stuurhuis(bovendeks).

Bovendeks is het stuurhuis en is in overleg toegankelijk voor de gasten. Je kan hier meekijken tijdens het varen en vragen stellen aan de schipper of bemanning. Vanuit het stuurhuis wordt op het schip alles geregeld en in de gaten gehouden d.m.v. camera's. Bij slecht weer is dit ook de toegang tot het bovendek.

Het bovendek staat gelijk met het stuurhuis. Rondom het stuurhuis is ruimte genoeg voor stoelen. Voor en achter het stuurhuis is er ruimte om te zitten met tafels, waaraan ook, bij goed weer, gegeten worden.

Benedendeks zijn er 4 hutten gerealiseerd. Twee maal een 4 persoonshut, waarvan er één nog niet helemaal af is, maar het is al wel mogelijk om er eventueel te slapen. En twee maal een hut voor 2 personen. 


Klik hier voor meer informatie over de Geschiedenis van de Aquila.

Klik hier voor de gegevens van de M.S. Aquila.

 

Aquila voor anker

Aquila binnenvaren Scheveningen

Aquila voor anker

Aquila voor anker

Achterdek

Voordek

Gangboord

Aquila binnenvaren Scheveningen

.

<hr size=1 width="100%" noshade style='color:#330099' align=center>