Welkom bij Aquila Charter

                                Start
Het Schip
Wrakduiken
Sportvissen
Asverstrooiing
Chartervaart
Offshore
Cursussen
Prijzen
Agenda
Links
Contact
Contact Formulier

 

 

 

 

 

 

 

 


Wilt u iets speciaals doen voor uw vrienden, familie, zakenrelaties, biedt ze een dagje op zee aan. Genieten van de zilte zeelucht, zon en golven; varend langs de kust van Hoek van Holland tot IJmuiden. Tijdens zo'n tocht kan er bijvoorbeeld een koud buffet of een Indische rijsttafel worden georganiseerd. Tijdens het varen is het mogelijk om, op afspraak, gebruik te maken van de hengels aan boord. U kunt zelf bepalen uit hoeveel personen het gezelschap bestaat, tot een maximum aantal van 12 passagiers. Veel is mogelijk. De prijs is afhankelijk van de tijd dat u op zee bent.

Aquila Charter organiseert ook feesten en partijen. En ook grotere evenementen. Wij kunnen op aanvraag beschikken over een groot terrein. Dus gebrek aan parkeerplaatsen is er niet. Er zijn mogelijkheden tot 50 personen aan boord. Maar de Aquila vaart met maximaal 12 personen uit.

Tevens verzorgt Aquila Charter ook rondvaarten tijdens het jaarlijkse Internationaal Vuurwerkfestival op Scheveningen. Gezellig om met een eigen gezelschap het vuurwerkfestival vanaf zee te zien met als achtergrond de skyline van Scheveningen.

 

 

Sinterklaas Intocht Scheveningen